top of page

Kees Moor - Eigenaar

Van mijn vijfentwintigste- tot mijn veertigste jaar werkte ik bij verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer Achmea. Daar adviseerde ik klanten en gaf producttrainingen aan collega’s.

 

Op mijn veertigste maakte ik een “carrière-switch”, haalde het groot rijbewijs en reed als vrachtwagenchauffeur bijna twee jaar door Europa. Hoewel het rijden mij zeer beviel mistte ik mijn vrouw en kinderen en besloot opnieuw een overstap te maken. In 2007 schreef ik mij in bij de KvK als “Opleider Intern Transport”. Om de betreffende vakkennis onder de knie te krijgen heb ik in 2006 bij Blom Opleidingen het aanbod gekregen een jaar in loondienst te werken waarna Blom mij als freelance docent inzette. In de daarop volgende jaren kreeg ik de gelegenheid kennis te vergaren over opleidingen zoals VCA en een aantal cursussen voor de Code 95. Inmiddels verzorg ik een achttal cursussen op het gebied van Veiligheid en de Code 95.

 

De laatste jaren sta ik gemiddeld drie dagen per week voor de groep, de overige tijd wordt besteed aan klantcontact en administratie.

Het rijden op de vrachtwagen is nog steeds een passie en daarom rij ik ongeveer eens in de vijf weken een week door Europa en in de zomer twee maanden. Hierdoor houd ik contact met het chauffeursvak wat van pas komt bij het lesgeven tijdens de Code 95 nascholingsdagen.

93c56e23-7aa2-4d76-a582-0a152566f4e8_edi
bottom of page